Profili i Kompanisë

“SKY MASTER PROJECT HOLDING” , KRIJUESE DHE MBESHTETSE E GRUPIMIT “ SKY MASTER GROUP “  

Kompania “Sky Master Project Holding  “do te ofroje se shpejti ne tregun global produkte dhe teknologji te reja, te realizuara prej saj dhe nga kompanite ne perberje te grupimit , si alternativa per zgjidhjen efikase  te krizave kryesore  me te cilat perballet sot njerezimi  si kriza e energjise,ushqimit, shendetit, ujit dhe mjedisit

Misioni Ynë

Misionin e saj kompania “Sky Master Project Holding “ e realizon sebashku me  Institutet shkencore dhe kompanite e tjera te cilat, te lidhura organikisht  midis tyre, formojne  “SKY MASTER GROUP “. 

Moto e kompanise dhe e grupimit

Moto e kompanise dhe e grupimit eshte : Hulumtojme, realizojme dhe  promovojme zgjidhje te reja ne sherbim te njerezimit per te bere te mundur plotesimin e nevojave baze te njerezve, kudo ne bote. 

Grupimi , i ngritur dhe i financuar nga “Sky Master “, perbehet nga : 

  1. Dy  institute  shkencore te cilet hulumtojne, eksperimentojne, pilotojne dhe promovojne teknologji dhe produkte te reja te patentuara 
  2. Kater  kompani te specializuara per te realizuar prodhimet per tregun global    

Kontributi

  1. Realizim, nga hulumtimi dhe  pilotimi deri ne prodhim, te teknologjive dhe produkteve te reja,ne fusha te ndryshme
  2. Mbeshtetje veprimtarise hulumtuese dhe pilotuese te dy instituteve jo fitim prurese, pjese e "Sky Master Group"